Små brandlarm Stockholm

Swesab Security i Stockholm levererar skräddarsydda lösningar när det kommer till små brandlarm, för ökad säkerhet. Våra avancerade system är utformade för att snabbt detektera och signalera potentiella bränder, vilket minimerar riskerna och skyddar liv och egendom. Genom att integrera den senaste teknologin och anpassa lösningarna efter specifika behov förser vi företag med effektiva verktyg för brandövervakning och säkerhet. Vårt dedikerade team strävar efter att erbjuda pålitliga och innovativa brandlarmstjänster som möter höga standarder och krav.

Vi är också specialister på olika passersystem. Passersystemet är avgörande för effektivt personflöde i en verksamhet. Det omfattar både intern personal, kunder, leverantörer och andra som behöver smidig och kontrollerad åtkomst till lokaler och resurser. Svesab har sedan vår start fokuserat på att ersätta traditionella nycklar med kort för säkrare och enklare hantering vid dörröppningar. Vi är stolta över att arbeta med ledande svenska system som Parakey, Axema och Exma, och bidrar aktivt till utvecklingen av dessa avancerade system.

Små brandlarm Stockholm

Service och underhåll

Små brandlarm Stockholm

För att garantera anläggningens funktion och långlivade prestanda är regelbundet underhåll av största vikt. Därför presenterar vi olika serviceavtal, skräddarsydda för att möta era specifika behov och ge er som kund den bästa möjliga assistansen med ert passersystem. Målet är alltid att säkerställa att ni får den service som matchar verksamhetens krav.

Varför välja oss

En trygghet för privatpersoner och företag

Långsiktighet

Vi har etablerat långsiktiga partnerskap med små till medelstora företag, där samarbetet vilar på grundpelare som förtroende, etik och moral.

Vi arbetar lokalt

Belägna i Upplands Väsby samarbetar vi med kompetenta partners över hela regionen vi verkar inom. Vi arbetar även i hela Stockholm. Våra tekniker är förankrade lokalt, vilket skapar en heltäckande service- och installationsorganisation.

God etik är viktigt

Svesab Security efterlever deklarationer och konventioner som utvecklats inom svensk lagstiftning gällande mänskliga rättigheter, arbetsrätt och miljöhänsyn.

Svesab Security AB

08-6225561

info@svesabsecurity.se

0
    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tom