Våra referenser

Vi är stolta över att ha varit föredragen säkerhetspartner för en mångfald av kunder, inklusive framstående företag, privata hushåll, myndigheter och föreningar. Våra referenser är ett tydligt bevis på vårt engagemang för att leverera pålitliga och skräddarsydda säkerhetslösningar som uppfyller och överträffar förväntningarna.

En världsunik mötesplats vid Sergels Torg i Stockholm som inrymmer gaming, musik, restauranger, butiker, caféer på hela sju våningsplan.

Vi på Svesab Security AB kan stolt presentera projektering och installation av larm och kameraövervakning för SPACE.

Med larmsystem av Jablotron och kamerasystem av Dahua skyddas och bevakas deras sju våningar. Inom kategorin larm har fler än 500 st larmkomponenter av Jablotron installerats i olika larmområden. Vi har även använt Jablotron 100-systemets flexibla möjligheter för dörrlås-, automation- och smart-styrning av vitala funktioner i byggnaden. När det kommer till kameraövervakning finns drygt 100 st installerade IP-kameror av Dahua med smarta Ai- och Active deterrence-funktioner. Kamerorna hanteras och övervakas smidigt genom Dahuas kraftfulla VMS-system, DSS Pro.

Hela projekteringen och installationen för SPACE har hanterats på ett smidigt, snabbt och professionellt sätt där stort fokus har lagts på planering och utförande av moderna, diskreta och smarta säkerhetslösningar. Vi vill tacka SPACE och samtliga samarbetspartners för utförandet av detta projekt.

Behöver du säker övervakning?

Svesab Security AB är en ledande aktör inom säkerhetsbranschen och levererar innovativa säkerhetslösningar till företag, privatpersoner, myndigheter och föreningar för att möta deras specifika behov.

Svesab Security AB

08-6225561

info@svesabsecurity.se

0
    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tom