Larm

Ett inbrott resulterar oftast i allvarliga påverkningar, inklusive störningar i verksamheten och produktionsförlust. Tredje part påverkas dessutom ofta, vilket kan skada kundrelationer och varumärket. Dessutom genererar det oro och osäkerhet bland personalen, vilket kan påverka välmående och sjukfrånvaro. Mot bakgrund av dessa faktorer ställs det idag höga krav på skalskydd och larmsystem i de flesta verksamheter. Vi på Svesab, med vår omfattande erfarenhet, kan erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dessa krav.

Vi använder idag larmsystem från ledande tillverkare som DSC, Jablotron och AJAX. Vår djupa erfarenhet innebär också att vi har kunskap om de flesta system på marknaden.

Service och underhåll

Optimal funktion

För att garantera anläggningens funktion och långlivade prestanda är regelbundet underhåll av största vikt. Därför presenterar vi olika serviceavtal, skräddarsydda för att möta era specifika behov och ge er som kund den bästa möjliga assistansen. Målet är alltid att säkerställa att ni får den service som matchar verksamhetens krav.

Vi samarbetar med

Svesab Security AB

08-6225561

info@svesabsecurity.se

0
    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tom