Kamerabevakning

Svesab tillhandahåller ett heltäckande sortiment av produkter samt tjänster från noggrant utvalda branschledande partners. Kameraövervakning fungerar ofta som en lösning när våra egna resurser inte räcker till. Idag integreras kameror allt oftare som en naturlig del för att skapa en trygg, säker och effektiv arbetsmiljö.

Utöver att dokumentera, larma och verifiera oönskade händelser möjliggör dagens moderna kameraövervakning nya sätt att rationalisera och förenkla rutiner samt arbetsuppgifter. Det kan inkludera övervakning av inpassering i garage, indikation av risker som snöras, och säkerställande av ensamarbetande, med mera. Dessutom möjliggör teknologin insyn i miljöer där det tidigare varit omöjligt, som exempelvis i totalt mörker.

 

Service och underhåll

Optimal funktion

För att garantera anläggningens funktion och långlivade prestanda är regelbundet underhåll av största vikt. Därför presenterar vi olika serviceavtal, skräddarsydda för att möta era specifika behov och ge er som kund den bästa möjliga assistansen. Målet är alltid att säkerställa att ni får den service som matchar verksamhetens krav.

Svesab Security AB

08-6225561

info@svesabsecurity.se

0
    0
    Kundvagn
    Din kundvagn är tom