Professionell installation av säkerhetssystem

Välkommen till Svesab Security, ledande leverantör av säkerhetssystem i Stockholm. För oss innebär säkerhetsteknik en kombination av inbrottslarm, passersystem samt kameraövervakning, där alla delar enkelt ska kunna användas och administreras.

Referenser


En världsunik mötesplats vid Sergels Torg i Stockholm som inrymmer gaming, musik, restauranger, butiker, caféer på hela sju våningsplan.

Vi på Svesab Security AB kan stolt presentera projektering och installation av larm och kameraövervakning för SPACE.

Med larmsystem av Jablotron och kamerasystem av Dahua skyddas och bevakas deras sju våningar. Inom kategorin larm har fler än 500 st larmkomponenter av Jablotron installerats i olika larmområden. Vi har även använt Jablotron 100-systemets flexibla möjligheter för dörrlås-, automation- och smart-styrning av vitala funktioner i byggnaden. När det kommer till kameraövervakning finns drygt 100 st installerade IP-kameror av Dahua med smarta Ai- och Active deterrence-funktioner. Kamerorna hanteras och övervakas smidigt genom Dahuas kraftfulla VMS-system, DSS Pro.

Hela projekteringen och installationen för SPACE har hanterats på ett smidigt, snabbt och professionellt sätt där stort fokus har lagts på planering och utförande av moderna, diskreta och smarta säkerhetslösningar. Vi vill tacka SPACE och samtliga samarbetspartners för utförandet av detta projekt.

Sergels Torg i Stockholm

Behöver du säker övervakning?

Svesab Security AB är en branschledande leverantör av säkerhetslösningar som förser företag, privatpersoner, myndigheter och föreningar med produkter dem behöver.