Professionell installation av säkerhetssystem

Välkommen till Svesab Security, ledande leverantör av säkerhetssystem i Stockholm. För oss innebär säkerhetsteknik en kombination av inbrottslarm, passersystem samt kameraövervakning, där alla delar enkelt ska kunna användas och administreras.

Nyheter

Vi är stolta att meddela att vi blivit utnämnda till

Best Security Systems Supplier 2023 – Stockholm

Bäste kund!

Viktig information!

Sverige uppgraderar mobilnätet, vilket innebär att 3G och 2G näten släcks ner.

Avvecklingen sker successivt över hela landet och målet är att 3G-nätet ska vara helt nedsläckt till slutet av 2023. Därefter släcks 2G-nätet ner i slutet av 2025. Vi rekommenderar att du redan nu ser över vilken uppkoppling ditt larm eller mobilrouter använder för att minska risken för avbrott.

Varför försvinner 3G och 2G-näten?

All teknik åldras och behöver så småningom ersättas med ny och bättre teknik. När det gäller 3G- och 2G-näten finns det flera faktorer:

  • 5G och moderniserad 4G innebär snabbare hastigheter och stabilare uppkoppling än 3G och 2G. De moderna näten är också säkrare och mer robusta.
  • För att kunna erbjuda nya tjänster över 5G och 4G behövs det mer frekvensutrymme. Nedsläckningen av 3G och 2G frigör utrymme för de nyare teknikerna.

Självklart är ni välkomna att höra av er angående uppgradering av ert säkerhetssystem till nya produkter, service eller har andra frågor.

Tveka inte att höra av er till oss!

Tel: 08-622 55 61

E-post: info@svesabsecurity.se

Mvh Team Svesab Security

Läs mer