Professionell installation av säkerhetssystem

Välkommen till Svesab Security, ledande leverantör av säkerhetssystem i Stockholm. För oss innebär säkerhetsteknik en kombination av inbrottslarm, passersystem samt kameraövervakning, där alla delar enkelt ska kunna användas och administreras.

Lediga tjänster

Svesab Security söker en erfaren säljare med sinne för projektledning på heltid.

Svesab Security AB är en ledande leverantör av säkerhetssystem i Stockholm. Deras fokus ligger på att erbjuda professionell installation av säkerhetssystem, inklusive inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning. Deras mål är att erbjuda säkerhetsteknik som är enkel att använda och administrera. Svesab Security AB grundades 2009 och är baserade i Stockholm. De är ett familjeägt företag som strävar efter att erbjuda den bästa professionella säkerhetslösningen. De bygger långsiktiga samarbeten med sina kunder och har partners och tekniker med lokal anknytning för att kunna erbjuda komplett service och installation. Företaget erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar för både privatpersoner och företag samt till myndigheter och föreningar.

I rollen som Säljare kommer du i huvudsak utföra uppsökande sälj genom att ta kontakt med nya kunder samt hålla befintliga kunder uppdaterade med regelbunden uppföljning om aktuella utbud och erbjudanden. Ansvaret för projektledning inkluderar från kalkyl till leverans och ekonomiska resultaten där projektens storlek varierar. Du tar även ansvar för att de genomförs inom bestämd tid och budget. Du kommer planera och stötta tekniker, genomföra inköp och föra dialog med kund. Göra kundbesök för projektering och försäljning samt ha ett tätt samarbete med projektchefen för att utveckla verksamhetens processer och affärer. På Svesab Security blir du en välkommen del av ett engagerat, drivet och positivt team som tillsammans skapar tryggare tillvaro för företag och organisationer.

Krav:

  • B-körkort
  • Minst 3 års erfarenhet av utesälj inom säkerhets- alternativt byggbransch
  • Erfarenhet av projektledning, budgetering, fakturering inom Säkerhets-, bygg- el-bransch
  • God svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker dig som:

gillar att skapa och bibehålla relationer och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en lugn i ditt sätt att sälja produkter innebär en trygghet och förtroende för kunden. Du har ett driv och lösningsorienterat mindset där ett förslag till uppkomna problem är en självklarhet. Du har även förmågan att förutse tekniska problem som vanligtvis kan uppstå och kan jobba självgående och strukturerat.

Vi erbjuder dig som anställd kontinuerlig kompetensutveckling, förmånsbil, friskvårdsbidrag och pensionsförsäkring. Vi tror på att skapa långsiktiga samarbeten och utvecklas tillsammans med vår personal!

OBS: Om din ansökan går vidare till nästa fas av rekryteringsprocessen så påbörjas en bakgrundskontroll av dig vilket krävs för att få jobba i ett auktoriserat säkerhetsbolag. Processen innefattar ekonomisk upplysning samt godkännande från Länstyrelsen.

Övrigt

Start: Omgående

Arbetstider: ca 40tim per vecka

Placering: Väsby som utgångspunkt

Anställningsform: Heltid tillsvidare med 6 mån provanställning

Sista ansökningsdag: 19 juni

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.