Professionell installation av säkerhetssystem

Välkommen till Svesab Security, ledande leverantör av säkerhetssystem i Stockholm. För oss innebär säkerhetsteknik en kombination av inbrottslarm, passersystem samt kameraövervakning, där alla delar enkelt ska kunna användas och administreras.

Lediga tjänster

Säljande projektledare till Svesab Security

Vill du vara med och bidra till en tryggare vardag för våra kunder? Vi är stolta över det förtroende våra kunder har gett oss och vi bistår med kvalitetssäkrade och trygga säkerhetslösningar. Vi söker nu dig som delar det säkerhetsintresset med oss!

Om tjänsten

I rollen som säljande projektledare ansvarar du för genomförandet av våra projekt, från kalkyl till leverans. Storleken på projekten kan variera ifrån små till medelstora. Du kommer vara en viktig funktion för avdelningen där vi arbetar tätt tillsammans i grupp. Du kommer ansvara för de ekonomiska resultaten inom dina projekt, att dom blir genomförda i tid och inom den bestämda budgeten.

Du kommer planera och stötta tekniker, genomföra inköp och föra dialog med kund och göra kundbesök för projektering och försäljning. Du kommer också ha ett tätt samarbete med projektchefen och vara med och utveckla verksamhetens processer och affärer.

På Svesab Security blir du del av ett engagerat, drivet och positivt team som varje dag hjälper företag, personer och organisationer till en tryggare tillvaro. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så tryggt liv som möjligt.

Arbetsplatsen präglas av ett stort personligt engagemang, gemenskap och framåtanda. Vi jobbar aktivt och tillsammans för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat som projektledare ett par år tidigare inom säkerhet/teknik. Du har lätt att samarbeta med personer samt förmedla information på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt. Du har en förmåga att förutse problem och skapar strukturerade tillvägagångssätt för att hålla ordning på parallella uppgifter.

Vi är kvalitetsorienterade och är lyhörda mot våra kunders behov. Vi ser därför att du har gott sinne för service och är lösningsorienterad.

Du har följande kvalifikationer:

  • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Teknisk kompetens med mycket god administrativ förmåga
  • Erfarenhet av ekonomi/fakturering samt budgetering
  • Erfarenhet utav projektering och att offerera
  • B Körkort

Vad kan vi erbjuda dig?

Som anställd hos oss erbjuder vi dig kontinuerlig kompetensutveckling, förmånsbil, friskvårdsbidrag och pensionsförsäkring. Vi tror på långsiktiga samarbeten och vill utvecklas tillsammans med vår personal!

Förutom en spännande och varierad arbetsmiljö med engagemang, gemenskap och framåtanda, erbjuder vi en heltidsanställning.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal samt en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

Start

Omgående, startdatum enligt överenskommelse
Placering
Upplands Väsby

Ansökan

Om du uppfyller kraven ovan och vill bli en del av Svesab Security, är du välkommen in med din ansökan till info@svesabsecurity.se

Ansökan ska innehålla ett utförligt CV där tidigare arbetsgivare, arbetsuppgifter samt tidsperiod framgår. Urval sker löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!