Professionell installation av säkerhetssystem

Välkommen till Svesab Security, ledande leverantör av säkerhetssystem i Stockholm. För oss innebär säkerhetsteknik en kombination av inbrottslarm, passersystem samt kameraövervakning, där alla delar enkelt ska kunna användas och administreras.

IT-säkerhet

Varför skaffa Företags- och ID-bevakning?

Det senaste året har över tre miljoner personer blivit utsatta för försök till bedrägerier enligt Novus och många av försöken lyckas. Vi på Svesab erbjuder därför nu skydd mot sådana hot och faror som kan skada privatpersoner, organisationer och dess personals säkerhet.

En styrenhet för larm på en vit vägg

Ligg steget före!

Som kund hos Svesab får du upp till 50% rabatt på både Företagsbevakning och ID-bevakning. Med tjänsten Företagsbevakning får du kontroll på viktiga händelser som sker i ditt företag och som rör din personliga identitet. Vi bevakar dina bolagsintressen och din identitet – dygnet runt, året runt!
Allt detta ingår:

  • Snabbt besked via sms vid misstänkt bedrägeri
  • Larmcentral 24/7
  • Återupprättande av kreditvärdighet vid bedrägeri
  • Bevakning av kunder, leverantörer och konkurrenter
  • Juridisk hjälp
  • m.m.
En man övervakar flera bildskärmar för säkerhetssystem

Service och underhåll

För att säkerställa en anläggnings funktion och livslängd är det viktigt med ett regelbundet underhåll. Därför erbjuder Svesab serviceavtal med olika innehåll för att svara mot just Era behov och kunna hjälpa Er som kund. Målet är alltid att Ni skall ha den service som verksamheten kräver. Det innebär dels att säkerställa den ursprungliga funktionen, men också att identifiera förändringar i verksamheten och dess omgivning som ha påverkan på anläggningen.

En man övervakar flera bildskärmar för säkerhetssystem

Leverantörer

Vi samarbetar med följande företag

Behöver du hjälp med IT-säkerhet?